Totalt 3000 alpakkaer i Norge – her kan du oppleve en

Totalt 3000 alpakkaer i Norge – her kan du oppleve en

Pandemien har fått studentene til å kjede seg, og sitter med lysten til å oppleve noe nytt. Å reise til utlandet er ikke et alternativ lenger som mange sikkert drømmer om. Da vandrer tankene til å finne på noe i Norge. Derfor er Alpakkavandring en unik opplevelse som må prøves.

I Norge finnes det bare 2000-3000 alpakkaer. Så Alpakkavandring er noe helt nytt, og er blitt veldig populært i det siste. Det er få gårder som tilbyr det, men det nærmeste som ligger for høgskolene i viken, er i våler.

Østre Kjærnes gård ligger i Våler kommune i Viken. Gården ligger skjermet bort fra all støy med vakker natur i hjertet av Vannsjø. Gården eies og forvaltes av ekteparet Erik og Lina Tegneby.

Alpakkavandring inneholder en tur med din hel egen alpakka. Du får matet den, kost med den, og kan ta masse fine bilder i den vakre naturen.

FOTO: Fatma Ahmad

Turen foregår gjennom skog, fjell og langs vannet. Det beste av alt er at det er åpent året rundt. Så om du vil oppleve alpakkavandring om sommeren eller vinter er det opp til deg. Uansett om naturen er kledd seg i hvit eller grønt, så er det like vakkert. Det blir ekstra stas med en alpakka ved siden av deg. Dette er en opplevelse som passe for hele familien.

Mer informasjon og booking av time kan dere finne på deres hjemmeside:: Klikk her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *