Stuck under foreldrenes seng

Stuck under foreldrenes seng

Da jeg var på utveksling ble jeg en gang med 7-8 jenter på en hjemmefest. Den ene dama var fra Brasil, hun hadde kjæreste men jeg var veldig keen på henne og hun virket keen på meg også. Alle venninnene hennes prøvde å holde oss unna hverandre, men vi flørta likevel. Jeg fant ut at jenta var rik, det var hennes hus festen var i og de hadde både svømmebasseng og tennisbane. Etter hvert kom hun med masse drikke til alle og vi drakk gladelig opp. Etter å ha snakka og flørta med henne en stund ba hun meg bli med inn. Vi gikk inn i villaen og endte av en eller annen grunn opp på rommet til foreldrene hennes. Vi begynte å småkysse litt men jeg syns det var kleint at det var på foreldrene sitt rom så jeg sa det til henne, hun sa de ikke var hjemme. Jeg var jo veldig keen på henne så jeg tenkte det var sikkert greit.

Plutselig hørte vi noen som kom inn ytterdøra. Jenta blir plutselig stressa og begynner å snakke portugisisk, noe jeg ikke forsto. Jeg skjønte fort at det måtte være foreldrene som hadde kommet hjem og spurte henne hva som skjedde, hun sa bare «I will distract them, you have to get out of here». Hun gikk ut av rommet og stilte seg i trappa for å snakke med foreldrene. Etter hvert gikk foreldre opp mot rommet, imens jenta gikk ned. Jeg tenkte fort på hva jeg kunne gjøre og kom fram til at jeg, full som jeg var, skulle gjemme meg under senga.

Foreldrene kom inn på rommet. De satte seg i senga og begynte å kysse. «Nei nei nei, det her skjer ikke» tenkte jeg. De fortsatte å kysse, det ble heftigere og heftigere og etter hvert begynte de å ha sex. Ikke bare vanlig, tam foreldresex men skikkelig heftig sex. Foreldrene var tydeligvis også fulle og der jeg lå under senga virka det som de aldri ble ferdig. Jeg tenkte jeg burde sende en SOS-melding til kompisen min fra Norge som jeg var på utveksling sammen med men mobilen var selvfølgelig tom for strøm. Jævlig typisk. I etterkant fikk jeg vite at kompisen min så meg på SnapMap langt langt borte og lurte på hva faen jeg gjorde der hele natta.

I det som føltes som en evighet lå jeg under senga i fosterstilling og hørte på foreldrene til denne jenta som jeg nettopp hadde møtt pule. Jeg hadde gitt opp alt og visste ikke hva jeg skulle gjøre. Endelig ble de ferdig, kanskje det var håp likevel. Jeg håpte at de skulle gå i dusjen sammen så jeg kunne snike meg ut usett. Selvfølgelig gikk de i dusjen én og én imens den andre var på rommet. Etter begge hadde dusja lå de og snakka sammen en stund. Og så, ENDELIG la seg til å sove! Jeg venta til jeg var sikker på at de hadde sovna, også venta jeg en halvtime til fordi jeg var vettskremt og ville være helt sikker. På dette punktet var all promilla skremt ut av blodet mitt så jeg hadde ikke så mye guts lengre.

Jeg så at døra sto på gløtt og begynte å åle meg – militær style – ut fra under senga og mot dørsprekken. Edru, sjokkert, flau og sliten kom jeg meg endelig ut fra skrekkens soverom. Jeg gikk ned trappa og der satt faen meg den brasilianske jenta i sofaen med ansiktet i hendene. Hun beklaget det som skjedde og spurte etterpå om hun kunne få nummeret mitt. Jeg var fortsatt i sjokk. Jeg ville bare hjem og glemme alt, så jeg sa at jeg ikke var interessert.

Jeg gikk ut, der var festen fortsatt i gang og jeg spurte en av de som var der om å skaffe meg en uber, for nå måtte jeg komme meg til helvete vekk derifra. Jeg fikk en uber, kjørte hjem og så dem (heldigvis) aldri igjen. Da jeg kom hjem til leiligheten der vi bodde spurte den norske kompisen min hvor jeg hadde vært og hva som hadde skjedd. Han så nok traumet i øynene mine da jeg sa «ingenting» og lot meg få være i fred. Det var først da jeg kom hjem til Norge at jeg fortalte om dette til han og de andre kompisene mine.

– Anonym innsender

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *