Redaksjonen tar ferie

Redaksjonen tar ferie
Tekst: Kasper Lislevand - Tidligere Redaktør og Daglig Leder
Foto og Illustrasjon: Malin Malmedal

Broen Studentavis har produksjonsslutt fram til 20. Juli!

På grunn av eksamensperioden og sommerferien har redaksjonen valgt å ta ferie fram til 20. Juli! Vi ser fram til å publisere nye og spennende artikler neste semester!

Viktige oppdateringer!

Redaksjonen valgte av nødvendighet å ta en pause fra det redaksjonelle arbeidet i mai pga. eksamensperioden som påvirket redaksjonen, bestående av frivillige studenter. Broen Studentavis ble også rammet av koronapandemien og publiseringen av nye artikler ble utfordrende. Koronapandemien stiller også mange spørsmål til hvordan høstsemesteret blir. Blir det fadderuker? Når åpner campus igjen? Når blir det fest igjen?! Redaksjonen vil derfor fortsette å arbeide bak kulissene og sørge for at studentene ved Høgskolen i Østfold får med seg de viktigste oppdateringene om det kommende høstsemesteret.

Suksessen til Broen og støtten vi har mottatt fra dere motiverer oss til å se framover! Broen Studentavis vil i løpet av sommeren gjennomføre en re-lansering! Vi arbeider nå med utviklingen av et nytt moderne og brukervennlig design for nettsiden. Nytt design er bare en av flere steg inn i framtiden redaksjonen ønsker å ta! Vi har flere gode idéer for videreutviklingen av Broen som vi ser fram til å annonsere i juli!

Ny redaktør i Halden!

Jeg slutter som student ved Høgskolen i Østfold til høst og trer derfor av som redaktør Halden og daglig leder. Det har vært utrolig spennende å jobbe for å bygge Broen Studentavis og å lede den flotte redaksjonen. Redaksjonen har bestemt at i neste semester vil Kawser Mudey ta over som redaktør Halden og daglig leder. Kawser Mudey utstråler sterke ledelsesegenskaper, høyt engasjement og vi har full tillit til at under Kawser Mudey sin ledelse vil Broen Studentavis løftes til nye høyder!

Kawser Mudey
Kawser Mudey

Avskjedsbrev fra redaktør Kasper,

Broen Studentavis ble grunnlagt for å gi dere, studentene, en fri taleplattform for å uttrykke dere. Media og utdanning danner grunnlaget for et friere og mer demokratisk samfunn. Vi har det siste året sett med egne øyne hvor betydningsfull den rollen media spiller for samfunnet vårt er. Vi ser det i dag med #BLM protestene rundt mordet av George Floyd, vi så det rundt frihetskjemperne i Hong Kong og vi så det i spredningen av informasjon om COVID-19 pandemien. Media er et verktøy for frihetskjempere!

Broen Studentavis gir oss studenter muligheten til å forandre studenthverdagen vår, det gir oss muligheten til å ta opp saker vi mener er viktig og det gir oss muligheten til å mobilisere studentmassen for forandring! Broens redaksjon består av en gruppe frivillige, dyktige og engasjerte studenter som brenner for å gi dere denne muligheten.

Arbeidet har ikke vært en byrde, men et uvurderlig privilegium. Jeg taler for alle oss i Broen Studentavis når jeg takker for muligheten til å arbeide for dere i år og vi gleder oss til å fortsette arbeidet inn i neste semester!

God sommer!

Mvh.

Kasper Solberg Lislevand

Grunnlegger Broen Studentavis, første Redaktør og Daglig Leder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *