– Nå er vi i gang!

– Nå er vi i gang!
Bakerst er: IT-ansvarlig Lars Erik Faber. Anette Fjeld og Jeanet Mørk Snopestad, Sosiale medier ansvarlige. Fatma Ahmad, Journalist. Ida Bergh-Smith, Journalist. Karianne Juliussen, fotograf. Ellen Sollie, journalist. Helt fremme: Alexandra Teruel Aarøe, sekretær. Kawser Mudey, Daglig leder og redaktør. Ikke til stede når bildet ble tatt; Synne Kristine Evensen, IT-medarbeider. Eirik Bjørge Sillerød, Journalist. Fotograf til dette bildet, Sarah Lunner, redaktør.

31. august, 2020 ble det første møtet holdt for Broen redaksjonen 2020/2021.

Redaktøren, markedsførere, journalister, fotografer og IT-ansvarlige var til stede. Her ble de nye og gamle tatt imot med åpne armer. I møtet viste det seg et stort engasjement og interesse for kommende arrangementer. Det ble diskutert, planlagt og avgjort i dette møtet hvordan det skal bli fremover. Under møtet ble selvfølgelig Corona tiltakene vedlikeholdt – Som du også ser på bildet over, ble 1.metern overholdt.

Notater ble skrevet, bilder ble tatt og nye studenter ble tatt godt imot. IT gjengen lærte om oppbygningen av nettsiden, journalistene diskuterte hva de ønsker å skrive om og Sosiale Medier ansvarlige kokte opp ideer til Instagram-kontoen. Vi diskuterte hva vi ønsker å beholde og hva ønsker å forandre på nettsiden, Facebook-siden og Instagram-kontoen til Broen. Det var mye å lære og mye å lære vekk, men alle hadde et smil på lur og entusiasmen for avisa var på topp!

Følg oss gjerne på Sosiale medier; Instagram: Broenstudentavis. Facebook: Broen studentavis.

Vi har mange nye og spennende planer som vi gleder oss utrolig til å begynne med. I løpet av måneden vil bilder med info om oss bli lagt ut på sosiale medier så dere kan bli bedre kjent med alle som står bak denne avisen, og vi er alle veldig ivrige etter å bli kjent med resten av skolen og alle andre som leser dette!

Det kommer også til å komme ut en ny artikkel hver tirsdag og torsdag, så følg med på det, også ønsker vi alle en fin uke videre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *