Linnea er det nye tilskuddet i avisa – overtar viktig rolle

Linnea er det nye tilskuddet i avisa – overtar viktig rolle

Foto: Linnea Elise Solvang

Broen Studentavis-teamet vokser med ny journalist. Hun har også fått rollen som vår sosiale medier-ansvarlig. Linnea Elise Solvang er spent på å begynne i sin nye rolle. Vi introduserer deretter vårt nye tilskudd med noen spørsmål.

Navn: Linnea Elise Solvang

Alder: 29 år

Studie: Internasjonal Kommunikasjon, 3. året

Hobby:

Mine 3 katter, dokumentar-titting og krystallsamler. Ja, jeg er kanskje litt gæren kattedame..

Linnea Elise Solvang

Når du er ferdig med studiene, hva vil du gjøre?

Etter endt studie, er mitt høyeste ønske å kunne kapre en relevant-ish jobb. Forhåpentligvis på en plass med et par hyggelige kollegaer og en ikke alt for “gæren” sjef. Eksakt hva jeg helst ønsker å jobbe med, er jeg ikke 100 % sikker på. Det jeg dog har erfart i løpet av de to siste årene som student, er at sosiale medier og tekstproduksjon faktisk kan være både spennende og gøy.

Linnea Elise Solvang

Hva fikk deg til å bli med på Broen studentavis?

Jeg husker ikke helt hvor jeg først hørte om broen studentavis, men det jeg tror, er at det var ved en tilfeldighet via Instagram. Det som fikk meg til å ville bli med på laget, var først og fremst fordi jeg synes at skriving er gøy.

Og da jeg plutselig så at Broen søkte etter flere fjes, tenkte jeg: Ja. Hvorfor ikke? Å kunne pleie en gryende interesse for skriving, samtidig med at man faktisk også kan få artiklene man skriver publisert. Hva kan vel bli bedre? Og da daglig leder under en intro samtale, nevnte at de også trengte en person som kunne være ansvarlig for sosiale medier, kastet jeg meg rett og slett bare i det, og sa ja takk til dette også.

Linnea Elise Solvang

Hva forventer du av studentavisa og hvilke fordeler får du?

Det jeg forventer av studentavisa, er at det kan være et sted der jeg kan bruke min kreative side. Jeg håper også at det kan være en plattform, som vil hjelpe meg med å bli bedre til å skrive og finne informasjon. Håper også på at jeg vil kunne få god oppfølging og veiledning fra de som har vært i studentavisa lenger enn meg, og at vi sammen, som et team vil kunne hjelpe hverandre til å bli en fin studentavis. Fordelene jeg får ved å være med i Broen, er at det trolig vil være en kjempegod erfaring å ha med seg videre ut i arbeidslivet. Samt at jeg også kan bygge opp egen portefølje.

Linnea Elise Solvang

Har du tidligere erfaring med sosiale medier?

Har ingen extra ordinær tidligere erfaring med sosiale medier, bortsett fra privat bruk og at jeg dette semesteret har blitt med i BIK redaksjonen. Ser derfor også frem til å få mer erfaring med sosiale medier nå fremover.

Linnea Elise Solvang

Gleder du deg til å starte med den nye rollen din?

Jeg gleder meg veldig til å starte med min nye rolle i Broen studentavis, og tenker at dette har stort potensiale til å bli både spennende og veldig morsomt.

Linnea Elise Solvang

Vi gleder oss til å jobbe med Linnea, og ønsker henne lykke til med den nye rollen.

Er du interessert i å bli med på laget?

Ta kontakt med oss på Facebook, Instagram eller e-post: broen@broenstudentavis.no