Kultur

Valentines-spesial

I anledning Valentines Day og i kjærlighetens (eller skal vi si kleinhetens) ånd, har vi i Broen bedt våre lesere om å sende inn sine beste, flaueste og morsomste datinghistorier. Disse sanne historiene kommer fra tre anonyme studenter ved HIØ. Så hvis du har hatt en kjip Valentines Day, les disse historiene og husk at det kunne vært verre.

❤️ fra oss i Broen

Stuck under foreldrenes seng

«Jeg skjønte fort at det måtte være foreldrene som hadde kommet hjem og spurte henne hva som skjedde, hun sa bare «I will distract them, you have to get out of here». Jeg tenkte fort på hva jeg kunne gjøre og kom fram til at jeg, full som jeg var, skulle gjemme meg under senga….»

Fristende Tinderdate

«Det var samme fyren som på bildene, men jeg følte meg lurt. Han var 30 cm lavere og så 5 år yngre ut enn forventet. Han viste meg litt rundt før vi kom til stuen, der ba han meg om å sette meg i den rosa sofaen sin rett ved siden av alle duftlysene og luktpinnene sine…»

Gutten i Berlin

«I det jeg var på vei inn i bilen stoppet han meg og sa på dårlig engelsk at han på en måte ikke var en gutt helt enda. Fulle meg skjønte ikke med en gang hva han mente og valgte bare å svare «yes yes, get in!«. «

Er du i et avstandsforhold? Her har vi noen gode tips som kan gjøre forholdet til det bedre!

  1. Legg en langsiktig plan for deg og partner. På den måten kan dere til enhver tid se frem til når dere kan bo nærmere hverandre igjen.
  2. Besøk hverandre litt oftere enn det dere har både tid og råd til.
  3. Bli god venn med din kjære sine venner, da er det lettere å se hverandre oftere.
  4. Unn hverandre friheten avstanden gir dere. La den andre kose seg uten så mange retningslinjer og regler.
  5. Hold av minst en fast dag i uken hvor i løpet av to tidspunkter er KUN fokus på dere to. Dette kan øke spenningen og holde noe av de faste rutinene sammen med partner.