Gutten i Berlin

Gutten i Berlin

Jeg var på rave i Berlin med noen venner, der møtte jeg den nydeligste gutten jeg noen gang hadde sett. Vi danset og koste oss i mange timer helt til jeg plutselig bestemte meg for å bli med hjem til han.

Venninnene mine var ikke veldig støttende, men jeg løpte allikevel ut av lokalet og fant en taxi sammen med denne gutten. I det jeg var på vei inn i bilen stoppet han meg og sa på dårlig engelsk at han på en måte ikke var en gutt helt enda. Fulle meg skjønte ikke med en gang hva han mente og valgte bare å svare «yes yes, get in!». Deretter begynte han å forklare mer inngående, og sakte men sikkert skjønte jeg at han var en transseksuell kvinne som prøvde å fortelle meg at hun ikke hadde de kroppsdelene jeg forventet å finne når vi kom hjem.

Da dette sank inn og jeg forsto at jeg ikke kunne bli med henne hjem følte jeg at jeg måtte forklare meg. På dårlig engelsk forsøkte jeg å fortelle henne at jeg ikke var keen på det hun hadde å tilby. Dette tok hun ikke så bra, hun begynte å skjelle meg ut for å være rasistisk ovenfor LGBT miljøet og dømmende. Nordmannen i meg følte jeg måtte unnskylde meg så det endte opp med at jeg ble med henne hjem for å gjøre opp for at jeg hadde takket nei i første omgang.

– Anonym innsender

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *