Fristende tinderdate

Fristende tinderdate

For en god stund siden matchet jeg en fyr på Tinder. Tilfeldigvis var vi i nærheten av hverandre kort tid etter at vi startet å snakke. Vi begge var nysingle og trengte virkelig å tenke på noe annet.

Derfor takket jeg pent ja da han inviterte meg over på besøk. Da jeg kom frem til leiligheten hans fikk jeg mitt første sjokk da jeg så han i døra. Det var samme fyren som på bildene, men jeg følte meg lurt. Han var 30 cm lavere og så 5 år yngre ut enn forventet. Likevel ble jeg med han inn, noe jeg aldri skulle ha gjort… Han viste meg litt rundt før vi kom til stuen, der ba han meg om å sette meg i den rosa sofaen sin rett ved siden av alle duftlysene og luktpinnene sine.

Han hadde fotball på TVen noe som beroliget meg litt, men så fort han begynte å snakke innså jeg at noe var galt. Han hadde den mest nasale stemmen jeg noen gang hadde hørt og om dette ikke var ille nok ville han helst snakke om mote, kjendiser og hårfargen min. Jeg ville ikke anta om han var heterofil eller ei, men jeg innså uansett at dette ikke kom til å bli mannen i mitt liv i løpet av de første 5 minuttene jeg var der.

Alt som sto i hodet på meg var hvordan jeg skulle komme meg ut. Jeg måtte etter en liten stund gå på toalettet, og til min forferdelse ser jeg at det var vått på badegulvet og at det lå klær i hjørnet på badet. En kort stund sto jeg og tenkte meg om og skjønte med en gang hva hans intensjon var denne kvelden. Dette gjorde meg bare mer utilpass, så når han en liten time inn i besøket ville vise meg takvinduet på soverommet sitt måtte jeg ljuge og si til han at jeg hadde alvorlige mensensmerter og bare løp ut derfra. Jeg så meg aldri tilbake og slettet alle plattformer før jeg hadde rukket å sette meg i bilen.

– Anonym innsender

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *