Fadderukene 2020 på Høgskolen i Østfold

Fadderukene 2020 på Høgskolen i Østfold
Tekst - Fadderstyret 2020

Kjære alle nye studenter, vi i Fadderstyret ønsker dere velkommen til studiestart 11. august etter en meget spesiell sommer. Sommeren 2020 kommer til å bli husket som sommeren da vi isolerte oss for felleskapets skyld. Høsten 2020 blir dere innviet i felleskapet på Høgskolen i Østfold gjennom to uker med arrangementer, der dere får muligheten til å bli kjent med hverandre, og skolen. Vi har måttet tatt hensyn til smittevern og som følge av dette vil selv studenter som ikke har studert før merke at pandemien har preget programmet.

Fadderukene starter med at du møter fadderuken din fysisk på tirsdag. Hvor og når vil du få beskjed om av fadderen din, som skal ha kontaktet deg i god tid før oppstart. Hvis det er noe du lurer på, så er det bare å sende en melding til Fadderukene på Facebooksiden vår eller kontakte et hvilket som helst medlem av Fadderstyret på Discord. Nytt i år er at vi bruker Discord som plattform til å organisere faddergrupper. I tillegg til en gruppechat for faddergruppen, vil du også finne en chat for avdelingen din og en felleschat. Det vil bli gitt viktig informasjon på Discord. Discord er lett tilgjengelig gjennom nettleser på Discord.com eller som appliksjon både på App Store eller Google Play.

I år blir noen av arrangementene digitale med hensyn på smittevern. På den første onsdagen vil det bli en spennende livestream av skoleløypa på begge studiesteder der vi viser fram skolens lokaler, og tjenester skolen tilbyr utenom forelesninger. En oversikt over alle arrangementer finner du på Facebook siden vår.

Fadderukene markerer starten på et nytt kapittel i livet ditt. Folk fra ulike stadier i livet møtes og deler erfaringer på samme skole. Her forenes vi i det akademiske og det sosiale. Vi utveksler tanker og idéer. Høgskolen i Østfold er delt inn i seks avdelinger, men selv om vi er atskilt, så er vi biter av samme helhet.

Vi tar imot deg som kommer rett fra videregående. Vi åpner dørene for deg som vil endre karriere. Vi strekker ut en hand til deg som føler deg tapt. Vi støtter deg som vil etterutdanne deg. Vi styrker deg som vil ha flere akademiske utfordringer. Vi ønsker deg som student velkommen til Høgskolen i Østfold.

Fadderstyret

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *