Broen Studentavis introduserer ny daglig leder/redaktør!

Broen Studentavis introduserer ny daglig leder/redaktør!

Broen Studentavis er veldig stolte av å introdusere ny daglig leder!

Høsten 2021 har Broen fått en ny daglig leder, og i den anledning har vi satt oss ned med han og spurt han et par spørsmål om hans motivasjoner og planer for Broen Studentavis.

Introduserer:

Navn: Anel Hadzic

Alder: 21

Studie: Bachelorstudium i informatikk – design og utvikling av IT-systemer

Funfact: Hvis det hadde vært en interesse i denne verdenen jeg ikke hadde klart meg uten, så hadde det vært å se på fotball. Ja, jeg er en stor fotballfan, så hvis noen ønsker å slå en fotballprat, så er det bare å ta det med meg!

Hvorfor ønsket du å bli daglig leder i Broen?

Media er en kommunikasjonskanal som formidler informasjon, og informasjon er noe jeg synes er veldig viktig, og det er noe jeg mener studentene på en høyskole burde ha tilgang til. Det at jeg har store og gode visjoner om hvordan en studentavis skal se ut, var grunnen til at jeg ønsket å bli daglig leder i Broen. Fremfor alt tror jeg at jeg kan jobbe tett med menneskene rundt meg for å få mest mulig ut av denne avisen.

Hva står du for?

Det viktigste for meg er at avisen publiserer informasjon som kan være til stor nytte for våre studenter. Det jeg kommer til å stå for, er at vi får relevante saker som kan videreformidles på en god måte, sånn at studentene på høyskolen får god nytte av det. Vi kommer til å være studentenes stemme, og det jeg mener med det, er at vi ønsker at våre studenter skal bli sett dersom det er noen saker som burde bli tatt opp. Vi kommer til å jobbe tett med Studentparlamentet, og det er en avtale som vi har på plass, som gjør at vi kan være til stede når viktige saker blir tatt opp.

Hva gleder du deg mest til med jobben?

Dette blir en spennende opplevelse for meg og de andre på Broen, og det jeg gleder meg mest til er å holde Broen i gang. Min jobb blir å holde og delta på møter, og følge opp arbeidet innen avisa. Jeg håper på at alle vil gjøre sitt for å holde avisen i live. Vi må jo huske at alt vi gjør er frivillig arbeid, og avisa er jo bare drevet av studentene, for studentene. Ved å jobbe med studentavisa, får jeg erfaring for hvordan det er å lede en organisasjon, og de som jobber med i teamet får også erfaring på hvordan det er jobbe med andre. Godt samarbeid vil være nøkkelen til vår suksess her.

Er det noe spennende vi kan se fram til i nærme framtid?

Nå har vi nettopp startet igjen, så det er vanskelig å avgjøre hva vi vil se i nær fremtid, men målet mitt er å komme i kontakt med andre skoleorganisasjoner slik at vi kan skrive noe om dem og deres saker. Det er viktig å inkludere alle. Som jeg sier, handler media om å dele informasjon. Studentene vil ha noe å lese, og så vil de ha fordeler av å besøke nettstedet vårt. Så det er fokuset – å lage godt innhold.

Vi er veldig spente på å starte opp et nytt år, og ønsker alle studenter en videre god oppstart!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *